11 July 2010

Dunia sepi blog-part 2

Masa mkn kt KFC Ampang Park lps grading tercerita psl blog aku yg dh lama bersawang. Ntah la ..lps dpt FB ni dh jrg bebenor update blog..(mcm la ms x main FB blog aku ni selalu update hu2..).

Aku rs bukan aku srg yg jd gini. Ramai yg dh terbz ngan FB sampaikn x spt nk bc blog sendiri. As of aku ....ms mmg x mengizinkan. Nk update blog aku kena perah kepala sikit dan tunggu ilham dtg. Yg biasanya dtg ms aku tgh drive ke kelas ..mn la spt nk update hu2. FB pulak aku dpt jenguk sekali-sekala sambil tulis kt wall 2-3 patah. Gambar2 plak ramai yg dok mengetag so x der la time consuming sgt.

So ni aku dh update ni harap2 sawang kt blog aku ni hilang la ....

2 comments:

hajrol said...

beli smartphone bang... boleh update FB on the go :)

Choy HH said...

Salam persahabatan,

Apa khabar sahabat? Bro Din dah lama menyepi ni drp dunia blogging. Jgn bersara drp blogging ya, hehe...

Jadikan laman ini sbg platform utk terapi kehidupan menerusi penulisan kreatif/ekspresi.

Take care & keep intouch ! kesihatan dah bertambah baik ?

~ChoyHH~
http://mylifecreation.blogspot.com