25 December 2008

WAN NUR QISTINA BT SHARIFUDIN

25hb Disember



Hari Krismas….aku cuti lagi ….



Baby aku dah masuk hari ke 8 dah ni tp x register lagi. Padahal JPN tu sebelah Pusrawi jer…


Bukannyer aper …aku x dpt lagi nama utk baby aku yg srg ni. Ye la ..baru nk propose satu nm ader2 jer yg bangkang…nm tu panjang la ..budak x leh carry la (mcm la klau nk bawak nm tu dlm bentuk Billboard?..). Pastu ramai plak tu yg nk propose mcm nama ..nenek dia la, makcik2 dia la…So kekadang sampai aku dah give up …nak jer aku register semua nama yg diaorg propose …so jadi la nm tu mcmn


WAN NUR SHARAFANA SHAFIKAH SHAKIRAH FARZANA QISTINA


..errr..OK x?


giler aper nk letak nm panjang gitu. Buat abis dakwat pensil budak tu jer nanti. Aku berkenan benar dgn nm QISTINA (bukan sebab SPA-Q punyer citer tau…sebab Norish tu ader la jgk he..he..) dan org umah aku plak sukakan FARZANA. So aku propose nm WAN NUR QISTINA FARZANA. Tp last2 ms nk register nm Farzana tu kitaorg buang so tgl Wan Nur Qistina jer. Tu pun aku register masa hr ke-14.

2 comments:

Adam A. said...

Qistina.. .. .. Mungkin Spa 3 akan keluar nanti kot.. .. ..

sidekick said...

aa..aaa Wan Nur Spa Q Bt Sharifudin ...mau kena sepak ngan mak mertua aku ..he..he..