06 January 2009

2009 Resolution-republished

Entry ni dah 3 minggu bersawang dlm draft...

Td bila baca blog Eizam psl ancamannyer...aku terpanggil utk upload entry ni coz contents dia kurang lebih samer jer. Nmpak sgt kiter2 golongan pelampau muda' ni kepala mmg samer jer he..he..

So aper azam aku tahun lepas? ..tercapai ke idak? Of course la TIDAK sepenuhnyer...jawapan common yg aku dgr dlm radio ...majalah dan paper la. Tp aku x leh nk salahkan keadaan ...aku yg set kan tinggi sgt azam tu. Tapi dlm x tercapai tu ader gak yg tercapai lebih dr target ...contohnyer kelahiran baby baru aku hu..hu...


Tae Kwon-do plak aku rasa Alhamdullillah cumer ader kelas2 yg aku terpaksa shut down buat sementara waktu. Samer reason cam Eizam...aku x cukup kakitangan dan masa utk carry on kelas tu. Drpd kelas tu jalan terhencut-hencut baik aku stop kan dulu. Parents pun x marah ..aku pun x terkejar2.


Kerja? ...ehmmm aku x dpt gred yg aku target tp lain plak yg aku dpt ..so Alhamdullillah la. Dgn position baru ni aku ader masa byk utk kelas2 aku..x mcm masa aku jaga Production dulu


2009??? - Aku akn bukak centre DTA. Dan Insyaallah next month aku akn start kelas di Bussiness Centre Bukit Subang. Dulu dlm August aku nyaris2 nk nyewa corner shoplot utk gym DTA tp bila kira2 balik keadaan ekonomi aku terpaksa delay kan dulu perancangan tu. Dan centre ni pun aku x plan ..tp tetiba jer owner tu call aku last week offer utk buat kelas kt premis dia...offer dia pun ok so aku rembat jer la. Aku buat konsep profit sharing so aku x der risiko sgt la. Dan dgn adernyer centre ni maka hajat aku utk buat kelas self-defense utk dewasa dan wanita akan tercapai la. Selama ni ramai parents yg tanya tp aku terpaksa tolak coz x der tpt yg sesuai


Kelas aku kt PLUS insyaallah akan berpindah ke bangunan baru di kompleks PLUS di Subang. Tp ni tertakluk kpd readiness bangunan tu la dan kesediaan PLUS utk menyambung khidmat aku . Kelas MMC kemungkinan besar tahun ni last coz aku dengar start tahun depan x der lg intake baru. So student MMC aku terpaksala aku gabungkan dgn UTM. Kelas2 lain PSIS, SMT, Sek. Al-Amin dan Bukit Sentosa x der aper2 perubahan dan berita baik nyer Bukit Sentosa akan mempunyai gym sendiri nanti dgn pembukaan Smart TKD Centre oleh Noordin

dan last sekali ..kelahiran web site DTA. Aku marah btol ngan laknat mana yg dah hack aku punyer domain dinstaekwondo.com sampai kn domain tu skrg ni link ngan laman lucah..tionaseng tol!! Tp Alhamdullillah hasil kerja keras (dan dibyr keras….hu..hu..) student MMC aku si Sarah dan Din maka lahirlah
www.dins-taekwondo.com


Aku x promote ke member lagi coz bg aku byk lagi yg perlu di touch-up tp aku dh tgk link web ni dlm blog2 kengkawan so terima kasih la kpd yg prihatin tu. Ni kira azam aku yg tahun 2007 la yg di carry forward ke 2008 hu..hu

Yg lain2 ..TREAT tu bc la blog Eizam ..samer cam yg aku nk cakap

15 comments:

Taekwon-TRG said...

Best betul la web tu Din. Sampai pengsan aku....hahaha.....

Eizam Izeimi Arbak said...

yela, otak kau sama ler macam aku. macam tau tau je aku nak naik 6th dan. hahaha...ngarut la.pecah batu pakai kepala pun tak leh (dato dulu pakai gigi je).

betul la, sekrg ni nak cari pelapis payah sgt. pulak tu back-up kite sure masuk U punya.

bukan pengsan, rasanya hilang tercabut kopiah pak haji. nasib baik kau beritahu kena hack, kalau tak terbyg aku din macam gitu ke.

web kau canggih, kalah mgtf (marah john)..mgtf ni takda muka lain nak letak. letak la muka kau ke, haji ke, mang ke, muka muka muda ni muka komersial..wakilrakyat pun dah muka ada market value...baru la produk gtf ni org kata "Good-ooking TKD Friends" bukan sebaliknya....

ini la mee yg dicari, ho liau

sidekick said...

Hj...kalu mung nok web yg lagi "best" ader ..he..he..

Eizam-Aku malas nk komen psl web mgtf psl aku rasa nm aku dah diexclude dah dr forum sebab x aktif dan x bg komen kt forum hu..hu.. Bukan x nk aktif tp selalu luper password nk masuk. err..tp mcmn org senang jer nk bg komen kt blog?..hahh fikir2 kn la ..

Anonymous said...

I regret, that I can not participate in discussion now. It is not enough information. But this theme me very much interests. levitra en ligne I recommend to you to come for a site on which there is a lot of information on this question.

Anonymous said...

je FГ©licite, une trГЁs bonne idГ©e http://runfr.com/tag/tadalafil acheter cialis en ligne acheter cialis 20mg

Anonymous said...

la Riposte, le signe de l'esprit d'Г  propos) http://runfr.com viagra sur le net forum achat viagra

Anonymous said...

[url=http://italtubi.com/tag/Effetti-collaterali/ ]vendita levitra generico [/url] ouE 'inutile. generici

Anonymous said...

L'idГ©e remarquable cialis http://runfr.com acheter cialis en ligne achat viagra belgique

Anonymous said...

Bravo, quelle rГ©ponse excellente. http://runfr.com cialis 20mg lilly acheter viagra sur internet

Anonymous said...

son posibles todavГ­a las variantes? http://nuevascarreras.com/category/cialis-generico/ cialis y alcohol Talento ... cialis 20 mg efectos ohmvvbrmip [url=http://www.mister-wong.es/user/COMPRARCIALIS/comprar-viagra/]cialis online[/url]

Anonymous said...

A mio parere, si sbaglia. Sono sicuro. Scrivere a me in PM, parlare. [url=http://lacasadicavour.com/cialis/ ]cialis acquistare [/url]What a wonderful frase cialis controindicazioni Mi scuso che sono interrompere voi, ma io propongo di andare un modo diverso.

Anonymous said...

http://trollspace.com/viewtopic.php?f=1&t=4022&p=5694
http://minnesotafireservice.com/phpbb2/viewtopic.php?f=2&t=99195&p=115329
http://nollywoodtube.com/forums/index.php/topic,10496.0.html

Anonymous said...

Completely I share your opinion. In it something is also idea excellent, I support.

Anonymous said...

Glaxosmithkline Augmentin Gluten Free Tablets alesse free overnight fedex delivery Uk Levonorgestrel boniva c.o.d. cheap generic levitra from mexico amoxil oral capsule 500 milligram treatment how to get a doctor to prescript Boniva kamagra oral jelly with no presciption order cheap prograf very buy without prescription buy cheap Diflucan overnight

Anonymous said...

[url=http://remroom.ru]прораб отделочных работ[/url] Реставрация и отделка офисов, комнат или загородных домов – это самая распространенная сейчас проблема большинства людей, решившихся, наконец, привести в порядок свое жилище. Мало того, что улучшение – это процесс трудоемкий и напряженный, еще и найти заслуживающую доверия компанию, занимающуюся отделкой квартир или дач сейчас почти невозможно. Дело в том, что все меньше и меньше в России есть фирм, делающих свою работу качественно, эффективно и недорого. [url=http://remroom.ru]ремонт трехкомнатной квартиры[/url]
Однако наша фирма является хорошим исключением из этого неприятного правила. Мы вот уже много лет занимается ремонтом офисов, комнат, домов и еще ни разу нам не поступало от наших клиентов ни неприятных отзывов, ни каких-либо жалоб. [url=http://remroom.ru]стили ремонта квартир[/url] Богатый опыт наших специалистов, а также высокий профессионализм всех без исключения наших сотрудников, поможет сделать хорошо, качественно и – главное - доступно как косметический, так и капитальный ремонт. [url=http://remroom.ru]ремонт квартиры своими руками видео[/url] Современное оборудование, новые технологии планировки и дизайна, а также индивидуальный подход к каждому клиенту и гибкая система скидок сделали нашу организацию самой успешной на сегодня организацией, оказывающей услуги улучшению и отделке помещений, квартир или домов. [url=http://remroom.ru]заказы на ремонт квартир[/url]
[url=http://remroom.ru]ремонт квартир[/url] [url=http://remroom.ru]ремонт квартиры[/url]