29 January 2009

Qistina visit specialist-met Kuro-Obi hu..hu..

Khamis lepas aku bawak Qistina jumpa specialist mata (Dr Zainal) kt SMC ..errr skrg KPJ. Qis sejak dr lahir sampai skrg mata dia dok kuar darah kalau nangis...tu sebab kt umah aku skrg ni pepetah "Keluar Air Mata Darah.." dah x leh pakai dah sebab Qis kalau dia nangis mesti kuar air mata darah punyer hu..hu..


Dalam aku dok nunggu turn tetiba aku terperasan rupa cam org umah Hj Shaiful (Kuro-Obi ..org besar Taekwondo Kemaman)...memang betul pun ..dia pun tgh tunggu turn utk jumpa specialist. Aku x expect langsung akn jumpa dia kt situ walaupun dah beberapa bulan memang aku tahu Hj selalu turun SMC bwk wife dia. So org umah dia bgth Hj Ader kt cafe. Baru aku nk gerak jumpa dia tetiba Nurse dah panggil nm Qistina.

................nk tgk gambar ?...pegi la ke blog Hj ....x berani aku nk plagiat nanti laki bini tu sue aku ..dua-dua loyer tu hu..hu..

So thank s la Hj coz upload gmbar2 tu dan takziah la pasal phone dlm mangkuk tandas tu hu..hu..

Insyaallah ..ader rejeki DTA's team akan sampai ke Kemamang...tp x kan la setakat kopi jer?..paling x pun makan Satar kt restoren Aziz Satar ker...

2 comments:

Taekwon-TRG said...

Uik...ayah aku saja main2 call hp aku...x de bunyi. Tapi member aku yg KL ada cuba call dia ckp org lain angkat...jin jamban / mambang tandas ke yg angkat...Wallahu A'lam...

Taekwon-TRG said...

Oloh ambik la gambar tu, paling kuat pun aku mintak susu je tambah untuk kopi aku...takdo eh nak sue...

Meh lawat Kemaman Do-Jang di http://kemamando-jang.blogspot.com

...Tapi x de kopi & satar...