12 July 2009

Mandi wajib

di satu petang yg hening masa aku drive balik ke rumah ngan family aku tetiba anak pompuan aku Syira cakap kt mama dia ...

.."mama tadi Syira dah mandi wajib..."

Nasib baik keta aku x der sunroof kalau x mau mama dia dh tercampak kuar (kalau muat la..). Aku plak bila dgr jer nyaris2 nk emergency brek. Mau x terkejut ..tetiba jer kuar statement cam tu.

Bila tgk aku & mama dia mcm dah panik Syira pun sambung balik..

"tadi kt sekolah Ustazah ajar cara mandi wajib....Ustazah suruh Syira demo ..jadi Syira buat la ..


hu..hu..lega aku dgr ...