23 May 2009

Jaga budak

Orang umah aku x der 3 hari. Dia kena gi team building kt Gopeng dari semlm sampai Ahad. Maid aku plak sampai skrg x dpt2 lagi ni. Tu yang mlm td terpaksa tinggalkan Qis kt mak si Asmir coz aku ader grading kt SMT mlm td.
So utk hari ni ngan esok aku x leh kemana la ..nasib baik x der apa2 event minggu ni klau x susah jgk.

3 comments:

SakamotoMiharu said...

sir len kali anta umah saya pon takper. sy leh jaga smpai 3 mggu pon tak per :D masa training kat mmc sy bagi balik Qis kat sir. heheheh

sidekick said...

buleh ..tp ngan package ..kena amik syira & syamil sekali..kena bg 5x sehari makan, belikan baju utk syira ngan Ben-10 utk syamil he..he..

sempoii said...

Amboi..baru 3 hari bini takde, dah senang2 nak bagi semua anak ke orang.