21 September 2007

Cuti x plan + Asiawork Guest Event

Aku memang ader apply cuti Khamis & Jumaat ...sajer nk rehat kan badan. Tapi x ader black & white dr boss kater aku boleh cuti. So aku pun plan la pegi keje pagi tu. Nak dijadikan citer Rina call aku bgth Wae (ayah aku la..) dah emitted dan kena operate esok. So hari ni aku terus rush ke GH la tgk Wae.
Aku sampai ke GH jam 12.30tgh. Pusing2 cari parking ..mak oiiii susah giler nak parking ....x pernah aku jumpa sistem parking mcm gini. Ni org yg sihat pun boleh sakit dok cari parking. Please la mgmt GH improve la sistem parking korang tu.
Aleh2 dah 28 kali kuar masuk ..aku give-up ..temperature keta aku dan temperature aku pun dah naik ....so aku bgth Wae aku aku dtg balik kul 5.00ptg. Sedih jer suara org tua tu ..dia berharap sgt nk jumpa aku tu. Nak buat cam ner ...dok layan parking giler ni..lagipun waktu melawat dah abis. Aku terus ke bengkel Zainal ....chek punyer chek Relay kipas aircond aku plak kong ...patut la temperature naik.
Oh ya...masa aku pusing2 tadi aku tengok depan bilik Forensik ramai reporter ...siap dgn TV3 lagi. Aku x suspek aper2 tp dlm hati aku ni mesti high profile case ni. Dlm hati aku berat ke kes Nurin .... Rupa2nya memang parents dia dtg buat pengecaman dan DNA hari ni.
Petang tu kul 4.00pm aku dah ushar parking dah. Pusing2 aku dpt la park kat satu lot ...tp nak kena menapak ke Wad 4 ....x leh bayang aku mcmn visitor2 nak melawat sedara mara diaorg kat sepital ni.
Satu lagi problem .....aku cari lift nak naik ke tgk 4 der ... Aku call Rina ..dia kat Farmasi tu jer ...kebetulan dia pun nak abis keje ..so aku ikut dia jer la naik ke tgkt 4 tu. Jumpa Wae .....dia cam biasa cumer nmpk excited sikit bila jumpa aku. Aku cumer pesan jgn pikir sgt pasal operation esok takut darah tinggi dia naik lagi. Kalau naik lagi kena postpon lagi la operation ni.


Kul 6.00 lebih aku rush balik ...takut sangkut dlm jammed. Lagipun malam tu aku ader Guest Night kat Asiawork. Aku sampai di Tajima Menara Axis kul 6.35pm. X der tpt kosong la plak... Cina2 ramai plak yg dok melepak kat situ. 70% geng2 Asiawork la. Aku panggil org rumah aku turun (dia kat Fitness First) ...baru la dpt tpt duduk.

41 comments:

Anonymous said...

generic viagra viagra buy online no prescription us - buy quality viagra online

Anonymous said...

buy soma is soma medication a narcotic - soma cube online game

Anonymous said...

buy soma online soma houston - soma fm lush

Anonymous said...

buy soma soma medication class - soma bras omaha

Anonymous said...

buy soma generic soma compound - buy generic soma no prescription

Anonymous said...

cheap soma online soma no prescription cod - soma muscle relaxant drug

Anonymous said...

buy soma online muscle relaxer stronger than soma - buy somatropin usa

Anonymous said...

buy soma buy cheap hgh - somatropin - buy soma legally online

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online without script - tramadol 93/58

Anonymous said...

cialis price where to buy cialis online no prescription - cialis 5mg online usa

Anonymous said...

tadalafil 20mg buy cialis cheap - cialis free sample coupon

Anonymous said...

order tramadol overnight safe take 2 50mg tramadol - ordering tramadol online legal

Anonymous said...

cialis pills cialis 30 day coupon - buy cialis cheap us pharmacy

Anonymous said...

buy tramadol medication tramadol medication 100mg - tramadol hcl get high

Anonymous said...

buy xanax online legally xanax drug - buy xanax prescription

Anonymous said...

xanax online buy cheap xanax no prescription - klonopin vs xanax for anxiety

Anonymous said...

generic xanax overdose with xanax and alcohol - pictures generic xanax 1mg

Anonymous said...

buy tramadol tramadol overdose children - tramadol hcl 50 mg recreational use

Anonymous said...

order tramadol online tramadol dosage erowid - tramadol 50 mg can you get high

Anonymous said...

generic xanax xanax drug long system - xanax dosage 0.5

Anonymous said...

best place to buy xanax online cost generic xanax walmart - xanax side effects women

Anonymous said...

buy carisoprodol side effects of soma carisoprodol tablets - cheap carisoprodol online

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol 350 mg picture - carisoprodol for tooth pain

Anonymous said...

buy tramadol buy-tramadol-overnight - tramadol withdrawal long does take

Anonymous said...

buy carisoprodol other names carisoprodol 350 mg - carisoprodol 350 wiki

Anonymous said...

http://site.ru - [url=http://site.ru]site[/url] site
site

Anonymous said...

buy cialis online where to buy cialis no prescription - cialis negative reviews

Anonymous said...

cheap cialis 20mg cialis how long - buy cheap cialis line

Anonymous said...

buy cialis online buy cialis online from usa - best cialis online pharmacy

Anonymous said...

xanax online generic for xanax side effects - xanax and alcohol liver

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#63987 tramadol overnight no prescription needed - tramadol for dogs liquid

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#23561 tramadol dosage weight dogs - cheap tramadol sale

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#23561 generic tramadol er - tramadol recreational dose bluelight

Anonymous said...

buy tramadol tramadol purchase cheap - tramadol hcl 50 mg high

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#51602 sniffing tramadol high - buy tramadol in europe

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#44827 tramadol purchase cheap - order tramadol cod overnight

Anonymous said...

klonopin without prescriptions klonopin overdose many - klonopin xanax ativan

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol soma drug test - soma carisoprodol no prescription

Anonymous said...

order carisoprodol online buy watson carisoprodol - can carisoprodol 350 mg get you high

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg soma carisoprodol effects - carisoprodol 350 mg web md

Anonymous said...

viagra cialis sin receta cialis generico de cialis cialis sin receto