07 March 2009

Takziah utk Asmir

Pagi Isnin lps balik dr Penang hr tu aku terima sms dr student aku Asmir bgth ayah dia tenat. Actually masa kt Penang tournament UiTM tu dia dh bgth ayah dia masuk hospital. Tapi aku x la expect teruk sgt. Aku cakap kt dia .."laaa..kalau ayah sakit naper ikut ke Penang ni?.." . Dia cakap Jumaat tu x teruk sgt ..bapak dia masuk hospital pun hr Ahad . Ehmm..kalau aku tahu bapak dia tgh sakit x der la aku nk ajak dia ke Penang tu.

Aleh2 petang tu dia bgth ayah dia dah meninggal!. Terkejut gak aku coz pakcik Abdullah (ayah Asmir) ni memang aku selalu jumpa dan dia byk support aku. Masa DIT 1st dulu pun dia yg bawak aku jumpa Dato' Mokhtar Dahlan utk mintak sponsor.

So Takziah kepada Asmir dan keluarga dan semoga roh arwah dicucuri rahmat. Amin.